Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatius de la nostra empresa.

 

Denominació social:

TORRES ADVOCATS I ASSESSORS, S.L.P.

 

Número d'identificació fiscal:

B25724766

 

Domicili social:

C/ COMERÇ 13, 1-1

25007 LLEIDA

 

Correu electrònic:

info@torres-advocats.com

 

Telèfon:

973 239 418

 

Fax:

973 245 144

 

Dades d'inscripció al registre mercantil:

TORRES ADVOCATS I ASSESSORS, S.L.P., constituida a Lleida l'any 2011, inscrita al Registre Mercantil de Lleida, i al Registre de Societats Professionals de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida.

 

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa TORRES ADVOCATS I ASSESSORS, S.L.P., amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís Legal es pretén regular l'accès i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el mateix i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten les següents condicions:

L'accès a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris..

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap relació comercial o contractual entre TORRES ADVOCATS I ASSESSORS, S.L.P. i els usuaris.

L'accés i la navegació a aquest lloc web suposen acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en la mateixa.

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.